Coola Spel » Pusselspel » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

Quatro Quatro är ett strategispel där du spelar mot datorn för att få högsta poäng. Förbind punkterna för att bilda en låda. Nivåerna kommer att bli allt svårare. Ha det så kul!

DotsDots
80%
Om du aldrig spelat Quatro i Flash online så har du något som väntar på dig. Det här är enkla tankenötter som det är svårt att klara. Idén är enkel - du sätter ihop punkter för att bilda lådor. Du behöver en strategi om du vill vinna. Har du det som krävs? I Quatro tar du poäng genom att bilda lådor genom att dra linjer från punkt till punkt. Det häftiga med det här spelet är att om du får tar tre lådor med presenter i så låser du upp en hemlig nivå och får fortsätta spela. Det här spelet är mycket beroendeframkallande, så se upp!

Uppföljaren - Quatro 2 - är minst lika roligt och ger dig ännu fler tillfällen att utmana hjärnan med några pussel. För en mer allmän version av spelet, testa Dots som spelas på samma sätt men är lite annorlunda. Vilket Quatro-spel i Flash du än spelar online tror vi att du kommer att älska sättet de stimulerar din hjärna på rätt sätt. Pusselspel som är för svåra eller kräver för mycket tänkande är inte speciellt kul. De här spelen är bättre än de flesta tankenötterna du hittar online.