Coola Spel » Flygspel » Stuntpilot
8.4 / 10 - 3154

Stuntpilot

Stuntpilot Vem ville inte bli stuntpilot när de växte upp! Nu kan du vara det, åtminstone på nätet! Flyg genom luften och försöka att få den högsta poängen genom att utföra de mest hisnande stunttricken!

Om du gillar flygande spel måste du kolla in vår fantastiska samling med de allra bästa stuntpilot-spelen i Flash. De här spelen låter dig utföra akrobatkonster i luften i en uppsjö olika plan och andra fordon. Det bästa med våra stuntspel är att du kan spela dem gratis online när du vill! I Stunt Pilot Island har du en massa uppdrag du måste utföra. Bara de bästa piloterna kommer att klara sig till slutet av spelet. Har du det som krävs för att manövrera ditt plan genom luften och utföra stunter?

För ännu mer stuntpilotskoj online, testa Stunt Pilot Trainer. Det här spelet verkar enkelt i början men kräver lite övning. När du väl är bra kan du klara banorna snabbare för högre poäng. Klarar du dig hela vägen igenom akademin? Det är dags att ta reda på det nu! Vilket du än väljer, våra stuntpilotspel i Flash kommer att underhålla dig medan du flyger genom luften och utför en massa olika tricks och stunter. Bara de bästa piloterna kommer att lyckas ta högsta poäng och få med sina namn på ledartavlorna!