Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Älvmakeover
8.8 / 10 - 1244

Älvmakeover

Det är alltid kul med en ordenligt mode-makeover. Men vad är bättre än en makeover för älvor? Våra spel där du ska ge älvor makeovers kombinerar din förkärlek för mode med älvornas magiska värld. Du kommer att ha din egna älva att klä upp och du kan bestämma helt själv hur hon ska se ut. Det här är kategorin med makeover för älvor är stället att vistas i för alla som gillar älvor!

Fans av fesminkningsspel i Flash kommer att älska spelen i den här kategorin. Det är roligt att sminka i och av sig självt, men när du blandar feer i det hela blir det ännu bättre! Om du gillar mode och att klä upp dig så kommer du att hitta något du älskar i den här avdelningen med de bästa fespelen. Du har en mängd kreativa kombinationer att testa i Semesterfé Makeup. Från frisyr till kläder och skor kommer du att ha mycket kontroll över hur fen ser ut när du spelar det här spelet. När du väl är klar kan du börja om från början för ännu mer skoj med att öva din kreativitet.
I Angel Maker ska du sminka om en ängel. Det här spelet är väldigt kul för alla som älskar sminkspel. Den här titeln har en mängd alternativ, varför vi tror att det är ett av de bästa Flash-spelen med fesminkning som man kan spela online. För något lite mer djupgående kan du testa Four Elements. Du måste först ta reda på vad karaktären är för något element innan du börjar välja ut kläder åt dem. Deras element avslöjar vilka typer och färger som passar dem bäst.