Coola Spel » Roliga Spel » Åk inte dit
8.7 / 10 - 17868

Åk inte dit

Åk inte dit Försök att kyssa medarbetaren utan att din chef ser dig eller du kommer att förlora ditt jobb! Eller försök att ta en titt på den söta tjejen bredvid dig utan att hon märker det! I dessa spel är det viktigt att vara mycket lurig och försöka att inte åka fast!

Det är jobbigt att bli påkommen. Målet med de här spelen är att komma undan. Det är inte så enkelt som det låter när du har många hinder på vägen. När du har börjat spela och klarat de enkla nivåerna kommer du inte vilja sluta. Tro oss när vi säger att det verkliga knepet är att inte bli påkommen av chefen eller partnern när du spelar istället för att jobba!
Om du vill veta var du ska börja rekommenderar vi att du kollar in Sneaky Sneaky eller Dåligt Uppförande. De är bland de bästa Kom Undan-spelen i Flash som du kan spela gratis online. Om de inte skulle intressera dig har vi också ett spel som heter Slå Ihjäl Tiden På Kontoret. Det här spelet är särskilt bra om du jobbar på kontor när du spelar. Se bara till att inte bli påkommen! Den här typen av Flash-spel är mycket roliga och kan hjälpa med lite stresslindring. I det moderna samhället kan en liten paus för att rensa tankarna vara otroligt underlättande och de här Kom Undan-spelen är ett fantastiskt sätt att få ned din stressnivå samtidigt som du har roligt.