Coola Spel » TV » A Stitch In Time
8.1 / 10 - 927

A Stitch In Time

Vill du bekämpa brott som Kim Possible? Nu har du chansen till det här och nu. Slå dig samman med Kim och hennes vänner för att bekämpa ondskan.

Fans av Kim Possible vet att det knappast är omöjligt att hitta roliga flashspel som är baserade på den populära tecknade barnserien. Och oroa dig inte - om du är vuxen och gillar Kim Possible kommer vi inte att hindra dig från att njuta av vårt datorspelsutbud som är baserat på succé-serien.

Det är knappast en enkel uppgift att vara en tonårig brottsbekämpare. Du kommer ganska snart inse det medan du spelar några av de här flashspelen som är baserade på Kim Possible. Och du behöver inte oroa dig om du är ett fan av Ron Stoppable - du kommer även att få möjlighet att spela som honom i några av de här spelen. Du kommer även att stöta på en hel del bekanta skurkansikten, inklusive Monkey Fist, Duff Killigan, Señor Senior, Sr. och till och med Professor Dementor. Panik I Kubik 5 och Panik I Kubik 3 är två populära spel i det här utbudet om du är otålig och vill börja spela med detsamma. Båda är från Stitch in Time-serien och kommer hålla varje fan av Kim Possible trollbunden i timtal åt gången. Se till så att du spelar alla spel i serien den ena efter den andra. Och när du är klar kan du hänga kvar och kolla in några av de andra spelen som vi erbjuder Kim Possible-fans.