Coola Spel » Barn Spel » Utbildning » Alfabetsspel
8.2 / 10 - 542

Alfabetsspel

Våra alfabetsspel är perfekta för den som behöver lära sig alfabetet eller bara är ute efter lite extra övning. De är roliga att spela och på samma gång väldigt lärorika. Ibland måste du lära dig alla bokstäverna för att klara av spelet, och ibland måste du besegra alla dina fiender medan du lär dig bokstäverna. Hur som helst så är våra alfabetsspel alltid väldigt roliga!

Det behöver inte vara svårt att lära sig bokstäver. Med våra alfabetspel i Flash kommer ditt barn säkerligen lära sig något och ha en massa skoj på samma gång. Vi har ett brett sortiment med spel i den här avdelningen så vi är säkra på att vi har något för alla som behöver lära sig alfabetet och öva lite mer. I Alphabet Shoot är det roligt att lära sig bokstäver därför att du måste kunna dem för att skjuta ned fienderna. Det här spelet är avsett för mindre barn och är gratis att spela online. Ett utmärkt sätt att hjälpa barn att borsta upp sina språkkunskaper.

Ett annat bra alfabetspel att spela online är Alpha Drive. Barn måste kunna sina bokstäver för att samla alla mynten. Trots att det är väldigt enkelt att spela är det en stor utmaning och övning för alla som försöker lära sig alfabetet. Rumble in the Jungle är ett roligt alfabetspel med dolda föremål. Alla som lär sig sina bokstäver kommer att älska det roliga sättet att lära sig de här lektionerna erbjuder! Delvis pussel, delvis lektion; det här är ett fantastiskt sätt för barn att att lära sig med underhållning.