Coola Spel » Action Spel » Kämpa » Alla Mot En
8.9 / 10 - 13482

Alla Mot En

Alla Mot En Kämpa dig igenom massor och massor av nivåer i dessa häftiga stridsspel! Du kan spela som en samuraj, en gangster och som en riddare! Låt inte dina fiender vinna och kämpa dig till äran!

Redo? Fightas! Om du kommer ihåg Mortal Kombat, Street Fighter och andra toppenklassiker inom plattformsspel så kommer du att älska den här kategorin. Vi har några av de allra bästa fightingspelen i Flash för alla typer av spelare. Är du redo att slåss? I Dad N Me kan du visa ringledaren vem det är som egentligen bestämmer och göra din pappa stolt. De här fightspelen är snabba men när du väl har lärt dig alla rörelserna kommer du att fightas igenom alla nivåerna. Om du är tillräckligt bra kanske du kammar hem högsta poäng.
Ett annat bra fightspel i Flash som du kan spela online är Straw Hat Samurai. Det här är ett klassiskt fightspel som kommer att underhålla dig i timmar medan du kämpar dig igenom de olika nivåerna och försöker komma till slutnivån. Lyckas du vinna det här fightspelet hela vägen till slutet? Om du hört talas om det trojanska kriget så kommer du att ha kul med Achilles. Du spelar den historiska hjälten medan du försöker jaga iväg våg efter våg av fiender. Både actionspelare och historieälskare kommer att få en kick av det här spelet.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
83%