Coola Spel » Pusselspel » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Aqua Energizer Knuffa klot genom nivåerna och var noga med att inte förstöra dina chanser att slutföra. Du måste vara ganska smart för att framgångsrikt slutföra dessa pusselspel. Gör oss inte besvikna!

Vi har många olika Pusselspel i vårt utbud, men Aqua Energizer-spel i flash är i vår mening något alldeles extra. Målet är enkelt - du skjuter omkring de små kulorna genom de olika banorna för att klara av dem i takt med att de blir svårare och mer spännande. Tänk på att dessa tankenötter till spel inte lämpar sig för alla. Du måste vara smart om du ska klara av de här spelen - speciellt för några av de svårare banorna. Har du det som krävs?

Om du vill ta reda på det kan du alltid börja med Skattgrottor, vilket är rätt simpelt i sitt utförande. Du använder tangentbordet till att röra dig och gräva efter olika föremål och skatter som du ska samla på dig. Tror du däremot att det här spelet är enkelt så har du helt fel. Även om du klarar dig igenom de första banorna utan större svårigheter så misstänker vi att du kommer uppleva de efterföljande banorna som betydligt knepigare. Det är inte alla som har vad som krävs för att klara av de här spelen. Har du det? Både Gold Panic och Acno's Energizer är bra exempel på Aqua Energizer-spel som vi erbjuder. Det som är så bra är att det är gratis att spela alla spelen. Varför ska du slösa pengar på dyra spel när du kan få din beskärda del av kulor genom att spela helt gratis online. Om du har tid till övers så har vi spel som du kan sysselsätta dig med!