Coola Spel » Action Spel » Kämpa » Arena Kamp
8.6 / 10 - 1685

Arena Kamp

Arena Kamp (Arenakamp) Var hälsad. Välkommen till arenan! Dessa spel kräver att du väcker din inre gladiator. Endast obarmhärtiga krigare kommer att gå segrande ur de olika stridsarenorna i denna kategori. Slåss!

Arenan har funnits sedan tidernas begynnelse. Vårt utbud av arenabaserade fightingspel i flash som du kan spela helt GRATIS innefattar allt från en duell mellan två män till män som slåss mot djur eller varför inte en ensam man som slåss mot en grupp män. Oavsett om du bara har en gnutta tid till övers eller om du måste ta "död" på ett par timmar så kommer dessa spel garanterat att hålla dig sysselsatt.
I Krabb Krig slåss på du ett lite annorlunda sätt eftersom du sitter på en haj som bland annat skjuter laser från ögonen, vilket gör striderna minst sagt spektakulära och spännande. Det här spelet har riktigt bra grafik och du kommer säkerligen dra på smilbanden både en och två gånger när du spelar det. Om det här spelet däremot inte faller dig i smaken kan du alltid pröva på Arcane Fighters eller Achilles II-Origin of a Legend som båda är rätt unika. Den här flashspelskategorin lämpar sig för dig som är en krigare som vill strida. Eftersom vi har så många fantastiska arenabaserade fightingspel är det risk för att du kommer spendera timtal med att försöka bli arenans konung. Det som är så bra med dessa spel är att de alla är gratis att spela. Du kan till och med ta dig upp på poängtavlan om du gör tillräckligt bra ifrån dig. Har du det som krävs för att kunna kalla dig själv för den bästa gladiatorn?