Coola Spel » Action Spel » Asteroids
8.6 / 10 - 2831

Asteroids

Asteroids Dessa Asteroid-spel är alla baserade på 1979 års klassiska Asteroids från Atari. Målet i dessa spel verkar enkelt nog, förstör asteroiderna som sjunker ner mot dig. Målet kan vara enkelt, dessa spel är det inte. Njut av dessa moderna online-versioner av denna klassiker genom tiderna!

Du behöver inte berätta för oss hur gammal du är, men om du kommer ihåg arkadklassikern Asteroids som släpptes av Atari under 1979 kommer du att bli glad över att få veta att vi har ett komplett utbud av de bästa Asteroid-baserade spelen i flash som finns. Och - det här är det som gör det så bra - du behöver inte mata in en massa 10-kronorsmynt i din dator för att få spela! Det här spelet är på många sätt och vis simpelt, men det hänger kvar än idag eftersom det fortfarande är så roligt att klå gamla poängrekord.
Lyckas du hamna på poängtavlan för något Asteroid-spel har du gjort bra ifrån dig. Den här sortens spel är populära hos gamers i alla åldrar - och de är simplare än vad de först verkar vara. Spelen är enkla och svåra på en och samma gång. Du har ett begränsat antal riktningar att flytta dig i, och när asteroiderna slås i små bitar kan det bli svårt att hålla koll på allt som sker på datorskärmen. Eftersom våra Asteroid-spel i flash är gratis att spela har du väldigt goda träningsmöjligheter. Det spelar ingen roll om du bara spelar en omgång eller sitter och spränger asteroider i timtal - det kommer fortfarande inte kosta dig ett korvöre, och som alla vet är gratis gott. Några av de populärare versionerna i vårt utbud är Bubble Tanks 2, Hover Phoenix och End Space.