Coola Spel » TV » Avatar Spel
8.5 / 10 - 10082

Avatar Spel

Upptäck luftbändaren i dig. Slå dig samman med Aang och hans vänner och klå alla fiender som står i din väg. Det är fantastiskt hur du kan bända luft! Så småningom kommer du att lära dig hur man kontrollera alla andra element!

Flashspel som är baserade på Avatar-serien är populära av en god anledning - de är alla så oerhört roliga. Faktumet att TV-serien har fler än ett spel vittnar om hur pass populära de alla är. Själva TV-serien är väldigt populär den med och folk verkar verkligen älska att få ta kontroll över seriens karaktärer i ett datorspel.

Avatar Arena är baserat på Avatar: Den siste luftbändaren. I spelet måste du kämpa i arenan. Du har möjligheten att gå upp i nivå och få bättre utrustning samt vapen, så du behöver inte oroa dig för att spelet skulle sakna djup. Visar du dig vara en skicklig spelare kanske du till och med tar dig till den sista omgången, men vi tänker inte avslöja eventuella överraskningar som du kommer stöta på i förväg. Du kommer säkerligen att ha en hel del skoj med de här äventyrliga spelen även om du inte är ett fan av TV-serien. Två andra populära spel i den här kategorin är Avatar Fortress Fight 2 och Avatar Fortress Fight. Båda två är väldigt bra tidsfördriv som på samma gång ger dig möjligheten att njuta av den atmosfärrika världen som TV-serien utspelar sig i. Det som är så bra med våra Avatar-spel är att de är helt gratis att spela, så du kan fortsätta spela helt obehindrat tills du klår dem alla och lyckas hamna i topp på poängtavlan.