Coola Spel » Roliga Spel » Avfyra Saker
8.9 / 10 - 595

Avfyra Saker

Avfyra Saker Prova ett av våra mest populära spel. Avfyra Saker-spel är vad du förväntar dig av dem. Du kan tjäna poäng genom att avfyra alla möjliga saker. Och med alla möjliga saker menar vi alla möjliga saker, pirater, pingviner, en kundvagn och till och med förre presidenten i USA George Bush!

Du behöver inte vara ett argsint fjäderfä (t.ex. en fågel!) för att uppskatta vår samling av Flash-spel där man slungar iväg saker. Vi har något för alla i den här kategorin. Oavsett om du är strategispelare eller gillar saker med mer action och äventyr tror vi att du kommer att gilla den här typen av spel eftersom den kombinerar lite av båda delarna. Om du har lite tid att fördriva och vill ha lite kul måste du testa något av spelen i den här kategorin.
Du kan börja med Lär Dig Flyga som handlar om en pingvin. Du måste glida ned för en kulle och upp för en ramp för att få bra fart, höjd, varaktighet och avstånd. De faktorerna ger dig din poäng. Hur långt kan du få en pingvin att flyga? Om du kommer med på poänglistan är du ganska duktig. Med övning kommer du att lista ut hur du får iväg pingvinen så långt som möjligt. Om kyla inte är din grej kan du testa Shopping Cart Hero. I det här spelet måste du hoppa i en shoppingvagn som åker nedför en backe så att du hamnar i en ramp och kommer som längst. Det här spelet är väldigt kul och duger åtminstone till ett par skratt. Ett annat bra spel i kategorin som vi gillar är Bamboo Shots. Vilket du än väljer kommer du att flyga genom luften i timmar.