Coola Spel » Plattformspel » Bältdjurs Krigare
8.2 / 10 - 1010

Bältdjurs Krigare

Tycker du om medeltiden har du hittat rätt. Hjälp Bältdjursriddaren genom sina många äventyr. Med enorma svärdsving krossar detta modiga däggdjur alla fiender som står i hans väg.

Vad tusan är en bältdjursriddare? Bra fråga! Det enda sättet att få svaret på den frågan är att spela spelen. Japp, du kan spela flashspelsserien Armadillo Knight så många gånger som det krävs för dig att få det högsta möjliga poängresultatet. Faktumet att spelet har en spelsserie vittnar om att det är många som älskar den bedårande och hänsynslösa bältdjursriddaren.

Kan du hjälpa bältdjursriddaren med att fullfölja hans många uppdrag? Det är frågan som du måste besvara i Armadillo 3, Armadillo 1 och Armadillo 2. Vi rekommenderar alla spel i serien, men du borde börja med det första i serien om du vill ta del av handlingen och uppleva spelet fullt ut som så många andra har gjort. Med det sagt så skulle du även kunna spela spelen baklänges och börja med trean och fortfarande kunna njuta av flashspelsserien Armadillo Knight. Om du gillar den här serien borde du kolla in vårt utbud av Hoppa Till Toppen-flashspel. Där kanske du hittar något annat som du gillar. Även om det egentligen inte finns någonting som riktigt klår Armadillo Knight är det fortfarande kul att kunna spela som andra karaktärer och få lite variation i spelandet, då det är lite det som datorspel handlar om.