Coola Spel » Sportspel » BMX
8.3 / 10 - 4678

BMX

BMX BMX är farligt, alla vet det. Är du en riktig spänningssökare men vill inte riskera att bryta alla dina ben och tillbringa resten av ditt liv i en rullstol? Prova dessa online BMX spel. Tävla, gör stunts och hoppa din väg genom olika nivåer, alla med extrema utmaningar!

Att åka en BMX-cykel och göra stunttrick kan vara roligt men också en aning farligt. I våra BMX-spel behöver du däremot inte vara orolig för att skada dig. Racingspel är roliga, men när man även har möjligheten att åka i hopp och göra stunttrick så blir det genast mycket roligare. Det här är fallet med våra stuntcykelspel.
I Bmx Extreme kan du åka med din cykel i ramper och göra olika stunttrick. Ju svårare trick som du lyckas med, desto högre poängresultat får du. Om du är tillräckligt bra kanske du till och med hamnar på någon av poängtavlorna. Om det spelet däremot inte verkar lockande kan du alltid pröva på BMX Park eller Free Wheels som båda två är bra spel. Om du älskar att åka i hopp så kommer våra BMX-spel i flash att hålla dig sysselsatt ett tag. Det som är så bra är att de är helt gratis att spela. Om du gillar att åka cykel och göra trick i ramper så tror vi att du kommer att hitta ditt nya favoritspel i den här kategorin. Tror du att du kan ta dig genom alla de olika banorna och över mållinjen?