Coola Spel » Bilspel » Back Racer
8.4 / 10 - 400

Back Racer

Back Racer Tävla med bilen upp eller nedför backar i dessa coola Back Racer-spel. Med en stor samling spel som alla har en annorlunda stil och tema kommer dessa spel att garantera många timmar av skoj i snabbt tempo!

Det kan vara väldigt kul att racea upp och över kullar. Det är därför så många älskar vår samling med Flash-spel där man racear över kullar. Det bästa med spelen är att du kan spela dem gratis online. De här spelen passar inte alla, men spelare som gillar spänningen och utmaningen med racing med hinder kommer att ha roligt i många timmar med spelen i den här kategorin.
I Planet Racer racear du till exempel runt planeter i rymden. Du kan satsa pengar - på ditt eget rymdskepp. Om du vinner kan du förbättra ditt skepp så att det blir enklare för dig att vinna i nästa race. Det här är ett enkelt spel men fans av den här kategorin kommer att ha riktigt kul med det. Både Year 2012 och Strandbuggy liknar varandra på vissa sätt men är tillräckligt olika för att vara roliga. Oavsett om du är en ren racingspelare eller om du gillar att testa nya saker ibland så kommer du att uppskatta några av spelen i den här avdelningen. Racea upp och ned för kullar kanske låter enkelt men beroende på fordonet som du styr och ett antal andra faktorer så kan det krävas en hel del skicklighet för att komma först och vinna racet.