Coola Spel » Färdighetsspel » Fysikspel » Balans Spel
8.8 / 10 - 7176

Balans Spel

Balans Spel (Balansspel) Rotera och stapla former och försök uppnå perfekt balans i dessa fysikspel! Bygg ditt torn högre och högre och se till att det inte kollapsar. Har du den stadiga hand som krävs för att slutföra dessa balanseringsspel? Ta reda på det nu!

Är du en galet duktig ingenjör? Är du bra på att balansera virtuella föremål? Du kan ta reda på detta genom vårt utbud av balansspel i flash. Några av dem har till och med poängtavlor som du kan skriva upp ditt namn på om du gör tillräckligt bra ifrån dig. Du måste minst sagt vara duktig på fysik om du ska klara av de här spelen och det är risk för att du kommer att sitta som fastklistrad när du väl kommit underfund med dem.
Hur högt kan du bygga ditt torn eller byggnad? Det är frågan som bara du kan besvara. Det kan verka vara enkelt att stapla föremål - och det är det - men fysiken i de här spelen kommer verkligen sätta din förmåga att balansera virtuella föremål på prov. Två av de populärare spelen vi har är Super Stacker 2 och Tower Blaster. Är du sugen på en utmaning kan vi rekommendera Totem Destroyer. I spelet har du en totempåle som står ovanpå ett par block. Målet är att ta bort så många block som möjligt utan att totempålen tippar. Som med så många andra av våra balansspel i flash blir banorna svårare och svårare ju längre i spelet som du kommer. Har du det som krävs för att hindra allt från att tippa? Det är hög tid att ta reda på det!
GenGen
83%