Coola Spel » Barn Spel » Barnvaktsspel
8.1 / 10 - 23045

Barnvaktsspel

Nu är det slut med att sitta barnvakt i det verkliga livet - de här spelen tar alla till nästa nivå. Vi har alla sorters spel, något för alla.

Vi har ett fantastiskt urval med de bästa barnvaktsspelen i Flash som finns. För alla som vill veta vad det innebär att ta hand om en massa barn är de här spelen toppen. Vi har olika spelstilar tillgängliga, något för alla. Du kan spela alla våra barnvaktsspel gratis online. I Babysjukhus måste du hjälpa alla bebisarna till sjukhuset. Det är enkelt i början med blir betydligt mer utmanande ju längre du kommer. Bara de bästa spelarna kommer att lyckas klara sig till sista banan i det här spelet. Du kommer att ha en massa kul med att försöka klara det här spelet.
Har du någonsin undrat hur det vore att vara en stork som levererar bebisar? Nu kan du ta reda på det! I Baby Ballong måste du leverera bebisar till rätt ställe vid rätt tidpunkt. Det låter enkelt men kan bli svårt i spelets senare banor. Om du vill bli lärare, testa Lekskola. I det här spelet är bebisarna lite äldre men du måste fortfarande ta hand om deras behov och se till att de förblir glada och uppfostrade. Alla våra barnvaktsspel i Flash är gratis att spela online.