Coola Spel » Sportspel » Basket
8.8 / 10 - 23658

Basket

Basket Alltid velat bli nästa Michael Jordan eller Kobe Bryant? Nu kan du det! Med dessa online Basketspel kan du träna ditt skott och förbättra dina alley oops. Alla dessa spel är ett slam dunk!

Gillar du att dunka? Nä, inte kortspelet - vi syftar på basket! Om du är ett fan av Harlem Globetrotters eller om du älskar Michael Jordan, Shaq eller till och med Lebron James så kommer du att älska alla de fantastiska basketspelen i flash som vi erbjuder. Det som är så bra är att de är helt gratis att spela. Du kan öva på att skjuta trepoängare hur mycket du vill i de här spelen.
Några av de bästa basketspelen i flash som vi har är World Basketball Championship, Trick Hoops Challenge och Bästa Dunkning. Oavsett vilket spel du väljer så kommer du att skjuta trepoängare, blockera andra spelare och försöka vinna matchen - och kanske hela turneringen. Oavsett om du väljer att spela som ditt favoritlag eller som något slumpmässigt lag så tror vi att du kommer att ha jätteroligt. Det är störtkul att spela basketspel online. Om du tror att du har det som krävs för att leda ett lag till seger är det hög tid att du bevisar det. Oavsett hur skicklig du är så kommer du garanterat att hitta ett spel som passar dig. Risken finns att du fastnar för ett spel även om du inte gillar basket. Tror du att du kan klättra upp på poängtavlan?