Coola Spel » Pusselspel » Match 3 » Bejeweled
9.2 / 10 - 5095

Bejeweled

Bejeweled Alla känner till Bejeweled och alla älskar det. Här inne kan du hitta alla olika typer av Bejeweled-spel med varsin unika stil. Här kan du spela Bejeweled med djungeltema, Monkey Bejeweled och även ett Bejeweled-spel med pirattema. Se till att prova dem alla!

Du har antagligen hört talas om Bejeweled, men kände du till att det fanns en hel del variationer av spelet? Vi har gott om fantastiska Bejeweled-spel i flash som kommer att hålla dig sysselsatt. Varje spel har en unik design och fungerar lite annorlunda, men vi är säkra på att du kommer att hitta någonting att fastna för. Du kan till och med pröva på allihopa om du vill eftersom de är helt gratis att spela.
Oavsett om du vill spela ett Bejeweled-spel som har apor, pirater eller en jungel som tema så har vi det som du letar efter. Vårt utbud av Bejeweled-spel är helt gratis, så passa på att spela något av dem när du har lite tid till övers. Några av våra mest populära spel är Ancient Jewels och Juvel jakten. Eller varför inte pröva på Fitz!, där målet är att rensa bort de färgade brickorna genom att rada upp dem. Får du tre brickor i rad med samma form så rensar du bort dem. Du gör det här genom att byta plats på två intilliggande brickor tills du får tre med samma form i rad. Du kan träna mot datorn eller krydda till det och spela i flerspelarläget! Oavsett vilket Bejeweled-spel som du väljer så tycker vi att du borde sikta mot att få med ditt namn på poängtavlan!
RainRain
84%
GemsGems
83%