Coola Spel » Simuleringar » Berg och Dalbana
8.5 / 10 - 25238

Berg och Dalbana

Berg och Dalbana Åk runt hela dagen på din egen berg- och dalbana. Du kan göra stigningarna så branta som du vill, hörnen så snabba som du vill och se till att få folk att verkligen må illa genom att inkludera några loopings.

Våra berg- och dalbanor i Flash kommer att underhålla dig medan du försöker bygga den perfekta nöjesparken. Simulatorerna i den här kategorin kommer att ge dig timmar av underhållning när du försöker utforma de bästa åkattraktionerna som finns. Börja med att testa Bergochdalbana Konstruktör. Du ska bygga en berg- och dalbana som plockar upp alla mynten på skärmen. Det låter enkelt, men ju längre in i spelet du kommer blir det svårare att bevara säkerheten så att inga passagerare faller av!

Du spelar en konduktör i Spöktågsåktur och ditt jobb är att hålla dig balanserad och se till att berg- och dalbanan är intressant för alla passagerarna. Det här är ett udda spel som kommer att ge dig ett skratt när du försöker balansera och leda åkturen. Bergochdalbana Rush går ut på att hitta den perfekta balansen mellan säkerhet och spänning. För att göra använder du en broms för att kontrollera vagnens hastighet medan den åker upp och ned. Du vill att passagerarna ska ha roligt och vara säkra på samma gång. Det är inte så enkelt som det låter!