Coola Spel » Sportspel » Bar Sports » Biljard
9 / 10 - 29041

Biljard

Biljard Gillar du inte rök i ögonen, läskiga gamla alkoholister och lukten av unken öl? Kom hit för att spela biljard på nätet! Öva på dina stötar utan att distraheras av barslagsmål och slå dina motståndare i en omgång biljard utan rädsla för hämnd i en mörk gränd efteråt! Ha det så kul!

NookNook
83%
Gillar du att spela biljard? Då är du inte ensam, men det är inte alla som gillar de sunkiga biljardhallarna man finner runtom i landet. Om du är sugen på lite träning, vill lära dig mer om biljard och ha skoj på en och samma gång så tycker vi att du ska pröva på ett av våra biljardspel i flash. Några av våra mest populära spel är Biljard, Power Pool och Billiard Single Player.
PoolPool
77%
Våra biljardspel i flash kommer att hålla dig sysselsatt i timtal eftersom allt från storleken och formen på biljardborden till färgerna och grafiken skiljer sig från spel till spel. Oavsett om du är en nybörjare eller gammal i gamet så tror vi att du kommer att älska hur alla våra spel verkligen fångar in biljardens essens. Om du är noggrann med att lägga upp bollarna ordentligt och sedan stöta ner dem i fickorna så är chansen god att du kommer att se ditt namn i toppen av poängtavlan. Även om det inte direkt är någonting nytt med biljardspel i flash så har vi varit noggranna med att plocka ut endast de bästa spelen. En cool sak är att du inte behöver räkna dina poäng själv. Det tar spelet hand om! Är du sugen på lite biljard? Välj ett av våra spel på den här sidan!