Coola Spel » Färdighetsspel » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

Bloons Målet i detta Bloons-spel är enkelt: rensa nivån på så många Bloons som möjligt med bara en begränsad mängd pilar, kulor. Det kan låta enkelt men kräver verkligen lite skicklighet och strategi för att slutföra alla nivåer. Prova olika stilar av detta spel för att bli den bästa Bloons-spelaren!

Har du aldrig hört talas om Bloons? Då kommer du det snart! Målet i de här spelen är simpelt - skjut ner så många "bloons" som möjligt med ammunitionen du har, vilket vanligtvis är pilar eller kulor. Även om de här spelen kan verka enkla så är de i själva verket väldigt utmanande. De första banorna är vanligtvis enkla, men när du kommer till bana fyra eller fem så skiljs agnarna från vetet!
Om du är obekant med den här typen av "peka och skjut"-spel så kanske du vill börja med ett spel som Plocka Ägg. Om du å andra sidan redan spelat "skjut bubblorna"-spel ett tag så kanske du vill pröva på Christmas Bloons eller Even More Bloons istället. De erbjuder båda två unika banorna som blir svårare och svårare ju längre du kommer. Kan du ta dig hela vägen till den sista banan? Det finns bara ett sätt att ta reda på det. Det som är så bra med vårt utbud av Bloons-spel i flash är att de är helt gratis att spela. När du har lite tid till övers och vill bli kvitt lite onödig stress så är allt du behöver att spela något av spelen i det här utbudet. Chansen är stor att du hittar något som du verkligen gillar, men alla våra Bloons-spel i flash är väldigt roliga på sitt egna vis.
PopPop
77%