Coola Spel » Pusselspel » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Bloxorz Bloxorz säger du? Ja Bloxorz, i dessa spel är målet att rulla ett block från en sida av nivån till den andra. Du måste vara väldigt noga med vilka flytt du gör eftersom det alltid finns en risk för att falla!

BlocBloc
82%
Målet i Bloxorz-spelen är simpelt. Det enda du behöver göra för att klara banan är att flytta ett block från en sida av skärmen till den motsatta sidan. Även om målet i sig låter enkelt ska du vara tänka dig för innan du gör ditt drag så att du inte förlorar och blir tvungen att börja om från början. Ju färre drag du gör, desto högre blir slutpoängen. Hur många banor kan du klara av?

Vi har en hel del spel i den här kategorin, men originalet Bloxorz är ett av de bästa flashspelen som du kan spela när du har tid till övers. Bloc är ett spel som är likt, då det i grunden är samma spel - det enda som skiljer sig är namnet. Nano Factory är med sina fem fantastiska banor ett bra spel som är likt Bloxorz. Tror du att kan klara dig hela vägen genom Nano Factory? Som med alla andra flashspel i den här kategorin vill du helst klara av banorna med så få drag som möjligt. Ju färre drag du gör, desto högre blir din totala slutpoäng. Med hur få drag kan du klara av bana 4? Spela spelet om du vill ta reda på det.