Coola Spel » Klassiker » Bomberman
8.9 / 10 - 6435

Bomberman

Bomberman Det ursprungliga Bomberman publicerades 1983. Sedan dess har det funnits många anpassningar av detta klassiska spel. Här hittar du vår stora samling av Bomberman-spel. Vart och ett har sin egen stil och speltyp så se till att kolla dem alla!

Kommer du ihåg Bomberman? Inte? Då har du mycket roligt att se fram emot. Våra Bomberman-spel i flash är väldigt roliga och erbjuder många olika utmanande banor och bossar att besegra. Även om de första banorna är busenkla för att du ska bli varm i kläderna kan du räkna med att spelet bara blir svårare och svårare ju längre du kommer.
Bomb It 4 är ett av våra mest populära Bomberman-spel. I spelet kan du välja mellan fyra olika sorters spellägen som alla har olika mål som du måste uppfylla för att vinna - som till exempel att du ska döda alla fiender, samla på dig alla mynt och så vidare. Du kommer att få dig en rolig utmaning med det här spelet - som kan ta ett tag att bemästra - oavsett hur duktig du är. Om det Bomberman-spelet inte verkar vara något för dig kan du annars kolla in Leka med elden 2 eller Bomberman Pyromasters, som båda två är väldigt lika men som ändå har sin egna stil och regler. När du väl har hittat den version som du tycker bäst om kan du lita på att du kommer att spendera timtal med att försöka klara av alla de olika banorna. När du behöver fördriva lite tid tycker vi att du ska besöka oss för att spela de bästa datorspelen som du kan spela online - helt gratis.