Coola Spel » Färdighetsspel » Kedjereaktion » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Det här spelet kommer att hålla dina nerver på helspänn ett bra tag framöver. Till en början kan det verka vara enkelt, men skenet bedrar. Försök utforska och detonera alla de färggranna bubblorna.

Boomshine är ett förbluffande simpelt pussel som kommer att trollbinda dig i timtal. Även om det är enkelt att spela så är det inte fullt lika enkelt att bemästra - speciellt med tanke på de betydligt svårare banorna mot slutet. Men med lite träning kommer du definitivt att klättra upp på de olika poängtavlorna för våra Boomshine-spel.
Självklart är originalet Boomshine riktigt bra, men om du vill ha en ny utmaning efter att du bemästra det rekommenderar vi att du prövar på Skunksprängare för ännu mer skoj. Det här flashspelet är likt Boomshine och har 10 väldigt unika och utmanande banor. Har du det som krävs för att ta dig till den sista banan? Och glöm inte bort Bombs 3 där du använder dig av muspekaren för att flytta och detonera bomberna för att klara av banorna. Det här är ett annat fantastiskt flashspel som är likt Boomshine. Oavsett om du väljer att spela originalet eller någon av varianterna som vi erbjuder tror vi att du kommer att ha bombkul - bokstavligt talat! Det här spelet lämpar sig inte för alla, men för hårdnackade gamers som är ute efter en utmaning och som vill pröva på något nytt så är det ett riktigt bra alternativ.