Coola Spel » Sportspel » Bar Sports » Bowling
8.2 / 10 - 3788

Bowling

Bowling Bowling är en mycket populär sport, särskilt i USA. Den tidigaste formen av bowling går hela vägen tillbaka till det forna Egypten och det romerska riket! Ta på dig dina bowlingskor och bli inte utslagen!

Bowling är en av de äldsta sorternas spel som finns, men det är trots det populärt än idag. Vi har några av de bästa bowlingspelen i flash, inklusive några spel som du kanske inte har hört talas om förut! Vi har verkligen ett brett urval av alternativ eftersom allt från grafiken till de olika spellägena skiljer sig mellan spelen. Det enda som du behöver gör är att se dig för och se allt som vi har att erbjuda.
Många av bowlingspelen som vi har är baserade på något tema. Till exempel så är Tiki Bowl baserat på Lilo & Stitch och du använder dig av Stitch för att slå omkull käglorna för att få så många poäng som möjligt. Det här bowlingspelet riktar sig till barn, men vi har även några av de bästa bowlingspelen för vuxna som är aningen mer realistiska - och utmanande. Du kan bli kung över bowlingbanorna, oavsett om du är en bowlare i verkligheten eller inte, när du väljer ett av våra fantastiska bowlingspel. Disco Bowling och Nöjesbowling är två andra populära spel som folk gillar att spela. Klarar du av att få ett perfekt resultat? Det enda sättet för dig att ta reda på det är genom att pröva på ett av våra spel. De flesta av dem har väldigt enkla kontroller som du snabbt kan lära dig.