Coola Spel » Action Spel » Skjuta » Zombiespel
8.5 / 10 - 652

Zombiespel

Boxhead Dessa Boxhead-spelen involverar en hel del dumma och blodtörstiga zombies som vill äta din hjärna. Du kommer att behöva försvara dig mot vågor av de smutsiga odöda! Ta ditt favoritvapen och börja skjuta!

Åh nej! Zombierna kommer. Är du redo för zombie-apokalypsen? Nu har du möjlighet att sätta din färdigheter på prov medan du spelar ett brett urval av flashspel med zombie-teman helt gratis. Du läste rätt, du behöver inte spendera ett endaste öre för att döda zombies - på många olika sätt och vis.Boxhead More Rooms är ett bra spel att börja med.
Ett annat bra zombie-krossande äventyrsspel är Zombie Assault 3, där tempot är rätt högt. En sak som är frän med det här zombie-spelet är att du kan registrera ett användarkonto och spara ditt spel så att du inte alltid behöver börja om från början när du vill fortsätta. Du kan fortfarande angripa zombies på flera olika sätt och vis även om du väljer att inte registrera dig, vilket gör spelet rätt kul. Oavsett om du är ett fan av zombie-filmer, serietidningar eller bara allmänna referenser inom populärkulturen gällande zombies, så tror vi att vi har åtminstone ett flashspel som du kommer att älska att spela. Se till så att du har lite tid över till att bekanta dig med spelet och börja samla på dig poäng genom att ta kål på zombierna en åt gången eller i större grupper. Valet är ditt.