Coola Spel » Action Spel » Kämpa » Boxnings Spel
8.7 / 10 - 12437

Boxnings Spel

Boxnings Spel (Boxningsspel) Boxning är en sport som har utövats i evigheter. De gamla egyptierna lät sina modigaste och starkaste män slåss med varandra för över fyratusen år sedan! Nu har du din chans att gå in i ringen och kasta inte in handduken förrän motståndaren är utslagen!

Hör du låten Eye of the Tiger från Rocky-filmerna i ditt huvud nu? Isåfall är du antagligen ett boxningsfan. De goda nyheterna är att vi har ett fantastiska urval av boxningsspel i flash som du kan spela helt gratis. Det här är en av världens äldsta sporter, men de moderna och virtuella versionerna kan vara minst lika spännande på flera olika sätt och vis för det.
Är du redo att kliva in i ringen och se om du har det som krävs för att bli mästare? Om du kan golva dina motståndare och öka ditt antal "knockouts" kan du lyckas med att klättra upp på poängtavlan, där ditt namn kommer att visa att du tillhör det övre skiktet av boxningsspelare. Boxningsspel är bra eftersom de inte slukar all din tid och fortfarande är roliga att spela. Boxning är en rätt rå sport, men det tillhör verkligen inte den våldsammaste sortens spel ute på marknaden. Sporten kan lära dig om sportsmannaanda och andra färdigheter - som hand-/ögonkoordination. Om du är redo att kliva in i ringen ska du välja ett av våra fantastiska boxningsspel i flash och börja boxas med högerkrokar och uppercuts. Adrian! I de här spelen kan du spela som Rocky eller någon av dina favoritboxare från verkligheten.