Coola Spel » Bräda och Kort » Brädspel
9 / 10 - 5633

Brädspel

Brädspel En perfekt lördagkväll, med dina nära och kära för att spela Risk hela natten lång. Kul för hela familjen! Är du trött på din lillebror som alltid fuskar eller är din pappa en dålig förlorare? Spela alla dina favoritbrädspel här på nätet!

Gillar du klassiska brädspel? Dem har vi gott om - som till exempel dam, schack eller till och med ett spel som är baserat på Deal Or No Deal. Vi har även brädstrategispel som låter dig ta dig an rollen som en general med målet att besegra fienden till varje pris. Det som är så bra är att du inte behöver städa upp efter dig! Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp och du kan börja om från början.
Vi har till och med brädspel som har flerspelarläge. Om du föredrar att spela mot datorn kan du göra det också. Ett av de mest populära spelen i vårt utbud är Världskrig 2, där du får välja en armé, en karta att strida på och till och med antalet motståndare att strida mot. När du är klar är det bara att börja föra krig! Det här simpla krigsspelet är väldigt beroendeframkallande. Två andra populära spel i vår kategori för brädspel i flash är Världskrig och Dice Mogul. Båda två kommer ge dig timtal med underhållning - oavsett hur gammal du är. Om du ser dig för kommer du att upptäcka att vi har ett brett urval av spelmöjligheter för alla sorters spelare. I vissa spel kan du till och med få skriva upp ditt namn på poängtavlan om du har gjort tillräckligt bra ifrån dig.
DiamDiam
76%