Coola Spel » Pusselspel » Brakande Väg
7.8 / 10 - 205

Brakande Väg

Vid en första anblick kan det verka som om de här spelen innehåller en massa våld. Tja, det stämmer inte. Den här sortens spel är riktiga tankenötter! Och det som är så bra är att spelen inte är ett dugg tråkiga!

Vägen kollapsar-spel i flash är väldigt populära eftersom de är utmanande och roliga utan att innehålla en massa våld. De är väldigt spännande även om de inte är våldsamma. Till och med några av de enklare spelen är svåra till en början. När du väl kommit underfund med kontrollerna, och kan manövrera dig enklare, kommer du att kunna beta av spelen fortare.

I Birdys Rainy Day Skipathon måste du få alla de röda plattformerna att falla. Du måste vara noggrann med att se till så att du gör allt i rätt ordning så att du kan klara av banan och gå vidare till nästa. Även om det här spelet kan verka simpelt så är det risk för att du stöter på en riktig tankenöt på några av de svårare banorna. Men om du gillar Vägen kollapsar-spel i flash kommer du att älska det här spelet. Ett annat populärt spel i den här kategorin är Groovy Game. I det här spelet kan du samla på dig blommor för extrapoäng och hjälp. Målet är att få golvsektionerna att hamna i spåren så att du klarar av banan och går vidare till nästa. Varje bana blir svårare. Tror du att du kan ta dig till den sista omgången? Oavsett vilket Vägen kollapsar-spel du väljer så tror vi att du kommer att älska det.