Coola Spel » Tjejspel » Bratz
8.3 / 10 - 10535

Bratz

Bratz Här hittar du alla dina favorit Bratz-spel. Det finns ingen anledning att be din mamma att gå och köpa dig några fler dockor längre. Du kan bara leka med dem här, på nätet! Fixa deras hår, gör deras makeup och skapa den coolaste utstyrseln!

Om ditt barn gillar dockserien Bratz och dess böckerna, m.m., kommer de också att älska de fantastiska Bratz-spelen i flash som vi erbjuder. De här dockorna är populära av en god anledning - de har attityd och återspeglar den verkligen världen på många sätt och vis. Våra gratis flashspel som är baserade på Bratz innefattar all deras attityd och mer därtill. Vi har verkligen alla sorters spel för alla åldrar då vårt utbud innefattar allt från mode- till racingspel.
Det är däremot inte alla föräldrar som kommer att bli förtjusa i Bratz, men det går inte att förneka att småttingarna älskar dem. De här flashspelen som är baserade på de populära dockorna kommer garanterat att hålla barnen sysselsatta. Det som är så bra är att du inte behöver spendera några pengar på att köpa dockor. Ditt barn kan leka med några av de mest populära dockorna genom det här spelet på datorn. Det är kanske inte riktigt samma sak, men för vissa barn är det roligare att spela datorspelen. Våra Bratz-spel i flash är söta, unika och väldigt roliga eftersom du kan göra allt från att byta frisyr och makeup till att välja rätt mode och accessoarer till din docka. Några av de mest populära spelen är Bratz Make Over, Bratz Babys och Ismästare.