Coola Spel » Klassiker » Breakout
8.9 / 10 - 3913

Breakout

Breakout Det ursprungliga Breakout-spelet kom ut så tidigt som 1976. Det blev genast en framgång för Atari som utvecklat det. Målet med spelet är enkelt, du måste förstöra lagren av tegelstenar med en studsande boll. Du studsar bollen med paddeln som du styr. Målet kan vara enkelt, dessa spel är det inte!

Breakout är ett av de första spelen som gjorts. Det släpptes under 1976 och var på den tiden en succé för Atari. Som namnet föreslår är målet att slå dig igenom en vägg genom att förstöra ett lager med brickor åt gången. Hur då, frågar du? Med en studsboll, såklart! Det är här dina färdigheter sätts på prov. De goda nyheterna är att vi har många olika sortes Breakout-spel i flash som du kan pröva på.
Även om spelet är rätt simpelt så finner du fortfarande en del innovation i det. Ta Star Ball, till exempel. I det här Breakout-spelet i flash finns det vissa brickor som kräver mer än en stöt för att slå sönder och det finns även brickor som innehåller power-ups och bonuspoäng. Nivåerna blir svårare ju längre i spelet du kommer, så om du lyckas få med ditt namn på poängtavlan är du på rätt spår. Några andra bra Breakout-spel i flash som vi erbjuder är Fairy Arkanoid och Crush Maniacs. I båda de här spelen är målet att förstöra så många brickor som möjligt. Även om de skiljer sig en aning så tror vi att du fortfarande kommer att ha kul med dem. Kruxet ligger i att lära sig att styra plattan så att man får till bra vinklar och lyckas krossa så många brickor som möjligt.
BloxBlox
74%