Coola Spel » Färdighetsspel » Bubble Trouble
8.9 / 10 - 5283

Bubble Trouble

Bubble Trouble Förstör bubblorna genom att skapa en vägg genom att skjuta vertikala pilar. Var noga med att prova alla olika typer av detta klassiska spel!

Om du tycker om Bubble Shooter-spel kommer du att trollbindas av vårt utbud av flashspel som är baserade på klassikern Bubble Trouble. I de här spelen skjuter du pilar eller ibland kulor istället för bubblor. Eftersom konceptet är simpelt och spelet är enkelt att lära sig är det risk för att du ganska omgående finner dig trollbunden, allt i takt med att banorna blir svårare och svårare. Har du det som krävs för att få ett toppresultat i Bubble Trouble?

Bubble Shooter-spel i flash är väldigt populära. Det är av den anledningen som vi har tagit oss tid att leta fram de absolut bästa spelen, som till exempel originalet Bubble Trouble. Oavsett hur skicklig du är så tror vi att du kommer att hitta något som du gillar. Vi har spel som passar alla sorters spelare, oavsett om du är nybörjare eller en mer rutinerad bubble-mästare. Klassikern Bubble Trouble är såklart en av våra favoriter i den här kategorin, men vi har även ett fantastiskt utbud av liknande spel som du kanske också kommer att tycka om. Till exempel så kanske du vill pröva på Bubble Struggle eller Fara Flicka. De är båda bra sätt att fördriva lite tid och samtidigt träna din hjärna en gnutta. Det som är så bra är att du spela hur mycket du vill eftersom spelen är gratis.