Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Bygg Din ö
8.5 / 10 - 6431

Bygg Din ö

Bygg Din Ö Titeln säger allt. Bygg din egen ö i dessa spel! Det finns en hel del alternativ att välja mellan och många olika typer av spel. Du kan föra krig på ön eller bara använda den för att starta jordbruk och odla dina grödor. Dessa spel kommer att garantera många timmars underhållning!

Om du gillar Simuleringar kommer du att älska vårt utbud av Bygg din ö-spel i flash som du kan spela hos oss helt gratis. Vi har ett simuleringsspel som du kommer att gilla oavsett om du är ute efter ett simpelt och skoj spel eller ett som är mer komplicerat och utmanande. Ett av våra mest populära spel i den här kategorin är Island Tribe 2.
Om det inte faller dig i smaken kanske du vill pröva på Bunni eller Royal Envoy 2. Båda de här spelen låter dig ta kontroll över ett kungadöme. Fattar du rätt beslut kommer du att gå långt. Om du däremot fattar fel beslut kommer du att misslyckas och gå miste om ditt kungadöme. Det är inte alla våra Bygg en ö-spel som har krig i dem. Med så många alternativ att välja mellan skulle du kunna spela ett nytt spel varje gång det är speldags. Våra simuleringsspel i flash kommer att hålla dig sysselsatt i timtal åt gången då de innefattar allt från att plantera grödor på en ö till att se till så att du har det du behöver för att föra krig. Och när du spelat klart kan du alltid börja om från början och försöka göra bättre ifrån dig. Låter det skoj? Då är det bara att välja ett av våra gratisspel på den här sidan och börja spela.