Coola Spel » Färdighetsspel » Fysikspel » Bygg en Bro
8.2 / 10 - 831

Bygg en Bro

Om du är ute efter en utmaning ska du spela våra Bygg en bro-spel! Du kommer att behöva leverera lasten till den andra sidan utan att den ramlar av. Det här innebär att du kommer att behöva använda dina ingenjörskonster och intelligens för att klara av dessa Bygg en bro-spelen. Ibland måste du vara så snabb som möjligt och andra gånger måste du vara noggrann med hur du spenderar dina pengar för att slutföra ditt brobygge.

Våra Flash-spel där du bygger broar är roliga och underhållande på samma gång. Oavsett ålder kommer du att hitta något att hålla dig sysselsatt med i timmar i den här kategorin om du är en dataspelare som gillar byggspel. Du kan spela vilket du vill av dem gratis online vilket betyder att du kan testa så många du vill tills du hittar det du gillar bäst. Du har tre liv på dig att försöka få alla skeppslasterna över floden i Sköldpaddsbro. Vissa av sköldpaddorna kommer att sjunka ned under vattnet och orsaka att du faller i vattnet och förlorar ett liv. Lyckas du få över alla skeppslasterna och kamma hem högsta poäng?

I FWG Bridge 2 måste du hjälpa små varelser att komma över klyftor genom att bygga broar åt dem. Även om det låter väldigt enkelt så är de tuffare banorna banorna riktigt utmanande. Om du älskar Flash-spel där man bygger broar så tror vi att du kommer att älska det här spelet. I Brobygge har du en begränsad budget men om du är försiktig kommer du att lyckas spendera pengarna smart och se till att bygga en tillräckligt stabil och stark bro. Det här är ett av de bästa Flash-spelen i den här avdelningen.