Coola Spel » Plattformspel » Castle Cat
8.1 / 10 - 820

Castle Cat

Castle Cat är ett fantastiskt spel. Det är lustigt hur ett gulligt kattspel som det här kan vara så spännande. Försök klå den här kattens alla fiender! Mjao!

Har du hört talas om Castle Cat? Har du inte gjort det måste du bara pröva på ett av de här fantastiska side-scroller-spelen i flash. De är gratis, enkla att spela och kan vara gulliga, bedårande och till och med rätt roliga. Vad sägs om att börja med det första äventyret - klassikern Castle Cat. När du har klarat av det här spelet kan du fortsätta med uppföljaren.

I Slottskatten 3 kan du använda dig av bomber och dina trofasta spikklubba när du slår dig genom horder av utomjordingar och ormar. Justja, glöm inte bort alla de minnesvärda bossarna vid slutet av varje bana. Hoppar du på kaktusen får du ett par bonuspoäng. Du rör dig med piltangenterna. Banorna går på tid, så det är risk för att du får lite bråttom. Gillar du något av Castle Cat-spelen i flash tycker vi att du ser dig för i den här kategorin om det finns något mer du gillar. Vi har ett brett urval av side-scroller-spel i Hoppa och spring-genren samt de alltid lika populära Hoppa till toppen-spelen. Faktumet att du kan spela alla spelen helt gratis gör det hela så mycket bättre. Försök först att rädda slottet som en katt och när du är klar med det kan du alltid hänga kvar och kolla in de andra fantastiska spelen som vi erbjuder.