Coola Spel » Bräda och Kort » Dam
8.2 / 10 - 5922

Dam

Dam Är du nästa Marion Tinsley eller Don Lafferty? För dem som inte vet: dam spelas på ett åtta gånger åtta kvadratiskt bräde med tolv pjäser på varje sida. Pjäserna flyttas och tar diagonalt. Ditt mål är att ta alla din motståndares pjäser. Lycka till!

DamDam
79%
Dam är ett väldigt gammalt spel, men det är fortfarande väldigt roligt, speciellt när du spelar ett av spelen från vårt utbud. Vi har de bäst damspelen i flash. I vissa av dem spelar du mot datorn och i andra spelar du mot mänskliga motståndare. Om du tror att du har det som krävs för att bli en mästare i dam är det hög tid att lägga ut alla brickor på bordet och se hur bra du är.

Spelbrädet består av 8x8 rutor. Varje sida börjar med 12 brickor på sin sidan av brädet. Dit mål är att eliminera motståndarens brickor genom att flytta dig fram och hoppa över dem. Är du noggrann kan du rada upp superhopp och ta två eller fler brickor på en och samma gång! Oavsett om du spelar mot datorn eller ger dig på en annan mänsklig spelare så tror vi att du kommer att ha väldigt kul med det här simpla brädspelet utan våld. Dam är kanske inte allas favoritspel, men för vissa kan det vara jätteroligt. Spelets enkelhet är trevlig, men det finns trots det strategier som du kan använda dig av för att ro hem segern.