Coola Spel » Online Spel » Dansa
8.4 / 10 - 5067

Dansa

Dansa Så du tror att du kan dansa? Har du vad som krävs för att röra dig som Michael Jackson eller Shakira? Med dessa spel kan du öva dina rörelser och kanske lära dig några nya. Visa upp dina färdigheter här och bli nästa bästa dansare!

Gillar du att dansa? Isåfall kommer du att älska att släppa loss med vårt utbud av gratis dansspel i flash. Det spelar ingen roll vilken sorts spel du gillar att spela - om du är en musikfantast som inte kan hålla sig från att börja vicka på fötterna när du hör musik så kommer du att älska att spela de här spelen medan du sitter i din datorstol. Med allt från simpelt till komplext, vi har något för alla.
Jungle Jiggy är ett av våra mest populära dansspel som du kan spela online. I spelet trycker du på rätt piltangent när dem visas på datorskärmen. Ju mer exakt du är när du gör detta, desto mer poäng får du. Får du en "Perfekt" kombo kommer det att öka ditt poängresultat rejält och kanske till och med får upp ditt namn på poängtavlan. Två andra spel i vår lista över de bästa dansspelen i flash är High School Cheerleader och Hip Hop Sluta Inte. Det spelar ingen roll vilken sorts dansspel du gillar, våra spel kommer att få dig att vicka på fötterna och skaka på rumpan till musiken - även om du bara använder dig av piltangenterna på datorns tangentbord. Om du vill släppa loss och dansa tills solen stiger ska du välja ett spel på den här sidan för att komma igång.