Coola Spel » Färdighetsspel » Delfin Hoppning
8.9 / 10 - 7315

Delfin Hoppning

Delfin Hoppning (Delfinhoppning) Delfinhoppningsspel är förmodligen de mest beroendeframkallande spelen som finns. Känslan av att skicka din delfin till månen gör att du alltid blir sugen på mer. Med alla dessa olika spel har du nu tillräckligt för att hålla på att hoppa hela dagen!

Gillar du havsdäggdjur? Våra delfinhopp-spel i Flash är beroendeframkallande och populära därför att de är så roliga att spela. Just när du trodde att du inte kunde göra bättre hopp hittar du på nåt nytt och tar det till den nästa nivån. Kan du vinna en guldmedalj i Delfin OS? Behöver du öva dina delfinhopp? Nu kan du det, enkelt och gratis.

Vi rekommenderar att du börjar med Delfin Olympiad 2 som ger poäng för dina dykningar och sedan alla volter och hopp du lyckas med inom den givna tiden. Med övning kanske du klarar att simma iväg med en guldmedalj. Det här är ett våldsfritt spel som både föräldrar och barn älskar eftersom det kan vara så roligt. Ett par andra spel som vi verkligen gillar i kategorin är My Dolphin Show and Delfin Olympiad. De kommer att ge dig mycket nöje när du använder dina fenor och tangentbordet för att göra delfintricks, volter och mer. Med övning kanske du lyckas få upp ditt namn på ledartavlorna som finns för vissa av våra Delfin OS-spel. Vad väntar du på? Börja nu!