Coola Spel » Bilspel » Dirtbike
8.6 / 10 - 120

Dirtbike

Dirtbike Prova dessa extrema Dirtbike-spel nu. Tävla till svår nivå samtidigt som du balanserar din cykel perfekt. Målet är att nå mållinjen utan att falla av din cykel eller krascha in i något. Underskatta inte detta, det är mycket svårare än det låter!

Våra trial-spel i Flash är ett spännande sätt att tillfredställa din MC-mani med din dator och en internetuppkoppling. Oavsett om du vill ha något realistiskt eller något lite mer annorlunda så har vi alla typer av racingspel som kommer att testa och utmana dig. Det häftiga med vissa av dem är att du kan uppgradera din hoj medan du spelar så att du kan hantera de mer utmanande banorna när de dyker upp.
Ett av de bästa trial-spelen vi har just nu heter Dirtbike. Du kan köra på bakhjulet i det här spelet så att du kan göra svåra hopp, men se till att inte luta dig bakåt för mycket så att du krashar! Det här spelet är mycket kul för alla som gillar dirtbikes och racing upp och ned för jordkullar. Två andra spel som folk gillar är Dirty Bike Racers och Motocross TG. Båda är kanonbra dirtbike-spel i Flash som kommer att sysselsätta dig i timmar när du försöker klara nivåerna på kortast möjliga tid medan du samlar poäng för stunter och andra tricks. Vilket du än väljer, om du är dirtbikefantast, kommer du att bli nöjd.