Coola Spel » Sportspel » Dodgeball
8.6 / 10 - 8670

Dodgeball

Dodgeball Alla spelade Dodgeball i skolan. Vissa älskade känslan av att träffa människor i huvudet med en boll, kanske andra har hatat att träffas i huvudet av en boll. För båda typerna av spelare finns nu dessa online Dodgeball-spel! Kicken av att kasta en boll så hårt du kan på någon utan risk för fysiska skador!

Kommer du ihåg spökboll från gympan eller skolgården? Nu kan du få din kick med det här toppenspelet genom att spela något av våra spökboll-spel i Flash online. Har du det som krävs för att bränna alla motståndarna? Upptäck det nu! Välj ett av spelen på den här sidan och återuppväck minnen när du siktar bollen på dina motståndare och vejar för motståndarens bollar. Otroligt kul!
Om du inte vet var du ska börja kan du testa Showen. I det här spökboll-spelet i Flash väljer du en person att styra och fortsätter sedan med att veja för bollar och slunga dem mot motståndarlaget. Målet är att inte bli träffad av någon av bollarna. Spelet är roligt på många olika sätt. Ett par andra populära spökboll-spel är All Star Dodgeball och Beaned. Vilket du än väljer tror vi att du kommer att ha roligt när du bombarderar andra med bollar och undviker bollarna som kommer mot dig. Med lite övning kanske du lyckas vinna spel efter spel. Det bästa är att du kan spela online helt gratis.