Coola Spel » Plattformspel » Donkey Kong
7.6 / 10 - 2002

Donkey Kong

Donkey Kong Donkey Kong uppträdde första gången på spelscenen i början av åttiotalet på Nintendo. Det blev en stor succé och Donkey Kong är fortfarande en av de mest populära av Nintendo-karaktärerna. Med dessa spel kan du återuppleva gamla tider eller bara spela lite nya originalspel med denna älskade apa!

Är du redo att rädda prinsessan? Kolla in alla våra utmärkta Donkey Kong-spel i Flash. Från spel som liknar orginalklassikern till variationer på samma tema har vi spel för alla sorters spelare. Retrospel är häftiga oavsett din ålder. Och med de här Donkey Kong-spelen kan du rädda prinsessan genom att hoppa mellan tunnor och klättra på stegar så länge du vill.

Den stora frågan är om du lyckas komma till slutnivån på några av de här Donkey Kong-spelen. Ett av de bästa ställena att börja spela är Donkey Kong. Banana Barrage eller också Donkey Kong 2. Båda är toppenspel som kommer att ge dig all spänning från den första Donkey Kong-klassikern med nya extra utmaningar. Vi varnar dig att vissa av Donkey Kong-spelen vi har blir riktigt svåra mot slutet. Du kanske inte kommer att lyckas klara alla nivåerna i vissa av dem. Du är villig att försöka, men du behöver utmärkt koordinering och kunna bearbeta information snabbt för att överleva och samla poäng på samma gång. Testa om du har det som krävs och börja spela idag.