Coola Spel » Barn Spel » Dora Utforskaren
7.8 / 10 - 3977

Dora Utforskaren

Dora Utforskaren Alla älskar Dora Utforskaren. Denna modiga lilla flicka åker på de galnaste äventyr samtidigt som hon lär dig om alla typer av saker. Nu kan du åka på äventyr tillsammans med Dora!

Ta en titt på Map! För fans av Dora utforskaren har vi ett fantastiskt urval med de bästa Dora-spelen i Flash som finns online. Det bästa är att du kan spela dem gratis när du än vill. För barn som älskar karaktärerna i det här framgångsrika barnprogrammet är vi säkra på att ha ett spel som underhåller. För ett enkelt pusselspel som kommer att underhålla barn och få dem att ha roligt, ta en titt på Dora Mix Up. Med fantastisk grafik från Dora-programmet - inklusive Doras vänner - är det här ett toppenbra dataspel för mindre barn. Som med de andra spelen i den här avdelningen kan du spela det gratis online.
I Dora Strawberry World ska barnen hjälpa Dora plocka jordgubbar. Varje bana har en speciell frukt som barnen kan leta efter och försöka hitta i tid. Genom att plocka alla bären kommer spelaren vidare till nästa nivå. Spelet blir svårare men det är aldrig för svårt för mindre barn. För lite racingskoj kan du testa Dora Friends Offroad. Det här är ett offroad-spel med Dora och hennes vänner. Körningen är väldigt kul men vi tror att en del barn bara kommer att gilla faktumet att Dora är med i spelet. I vilket fall, det här är ett av de bästa Dora-spelen i Flash som vi har.