Coola Spel » Bilspel » Drifta
8 / 10 - 483

Drifta

Drifta (Sladda) Dessa sladdspel är inte för de räddhågade. Med extremt skarpa kurvor och höga hastigheter kommer du alltid att behöva vara på topp. Har du stålnerver nog för att sladda din väg till målet och bli den ultimata sladdracerföraren?

Kommer du ihåg filmen Tokyo Drift? Om du gillar att se bilar glida från sida till sida på olika platser kommer du att uppskatta vår samling bilspel i Flash. Du kan välja mellan ett antal olika fordon beroende på vilket spel du börjar med. Alla spelen är gratis att spela online, så om du börjar med ett av dem och inte gillar det speciellt mycket kan du gå vidare till nästa.
Vi har tagit oss tid att hitta de bästa bilspelen i Flash som finns. Vissa är baserade på populära filmserier - Fast and Furious - medan andra är baserade på populära plattformspel - Need for Speed - men vi har också massor av spel som är spännande och roliga original. Vilket du än väljer tror vi att du kommer att gilla att vässa dina körfärdigheter. Ett av de populäraste bilspelen vi har just nu heter Drifting 2. Om det inte låter intressant kan du också pröva Donutsladd eller Thump. Båda erbjuder en mängd bilar att samla poäng i med stil och teknik. I verkligheten kan det vara farligt att köra bilar på det här sättet, men du kan tillfredsställa ditt behov av att köra fort och göra tricks i vilket som helst av dataspelen på den här sidan.