Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Driv En Bondgård
9.6 / 10 - 65535

Driv En Bondgård

Driv En Bondgård Har du vad som krävs för att vara en lantbrukare? Odla de största grödorna, avla de vackraste hästarna och ta väl hand om din fårflock. Livet för en lantbrukare kan vara svårt dock, du måste se upp för tjuvskyttar och vilda djur. Driv ditt lantbruk väl och håll dina djur nöjda för att bli den bästa lantbrukaren!

Vill du plantera och skörda olika sorters gröda - utan att svettas en droppe? Våra farmsimuleringar i Flash ger dig allt du vill ha, och mer. Vi har lagt ned tid på att hitta de bästa farmspelen du kan spela gratis online. Oavsett vad du gillar för spelstil är vi säkra på att ha något för dig i den här kategorin. I Family Barn ska du ta hand om familjens egendom. Klarar du att ha hand om alla småsaker som måste göras för att komma till sista banan i spelet? Det här farmspelet är beroendeframkallande men kan vara väldigt kul.
För något i lite större skala kan du testa Smiley Deco Farm Field. Du driver en hel farm och ska bygga byggnader, plantera gröda och mer. Det här spelet har en hel del detaljer som gör det intressant och utmanande att spela. Goodgame Farmer är en annan enkel men rolig farmsimulering. Du måste ploga fälten, plantera fröna och sedan skörda all grödan i det här spelet. Det låter som en hel del jobb, men det är roligt att se fröna växa upp och bli växter över tid. Klarar du att avancera till slutet i det här spelet?