Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Driv Ett Företag
8.9 / 10 - 6495

Driv Ett Företag

Driv Ett Företag Bygg upp din egen verksamhet i dessa företagsspel. Driv en biltvätt, bygg ditt eget hotell eller skapa din egen nöjespark. Se till att dra in pengar så att ditt företag kommer att bli en succé! Ha det så kul

Vill du driva ditt eget företag som VD eller beslutsfattare? Nu kan du göra det med vår samling av de bästa företagsspelen i Flash. Från små butiker till stora fabriker har vi något för alla sorters spelare. Det bästa är att du kan spela de här dataspelen gratis online. En av de populäraste titlarna i den här kategorin är Skönhetsanläggning. I det här spelet basar du över ett skönhetshotell. Klarar du att göra alla gästerna glada? Det här är en väldigt rolig jobbsimulator. Om du gillar spelet kanske du ska överväga en karriär inom hotellbranschen!
Marina är ett annat utmärkt företagsspel i Flash att spela online. Du sköter en marina i det här magnatspelet. Hur mycket pengar lyckas du tjäna? Har du det som krävs för att bli industriledare? Nu kan du få reda på det. Det här spelet ger timmar av underhållning. En flygsimulering du kanske kan gilla är Now Boarding. Det här spelet kan vara svårt på vissa nivåer men om du håller huvudet kallt och tänker klart så kommer du att lyckas klara dig hela vägen till slutet av spelet. När du ser dig omkring i den här kategorin så kommer du finna att vi har företagsspel som passar alla.