Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Egen Affär
8.7 / 10 - 9368

Egen Affär

Vill du veta vad som krävs för att driva ett företag? De här butiksspelen ger den oerfarne affärsidkaren lite välbehövlig erfarenhet. De här spelen är på det stora hela lätta när du kommit underfund med dem. Och ju längre du spelar dem, desto roligare blir de.

Har du det som krävs för att driva ett företag? I våra Flash-spel som går ut på att driva en butik kan du ta reda på det! De här affärssimuleringarna är väldigt kul. De kan vara lite frustrerande medan du försöker lära dig reglerna men vi tror att du kommer att hitta något du gillar när du försöker med ett eller två av spelen i den här kategorin. Det kan vara väldigt kul att driva en butik. I Jewel Shop har du en massa dyrbara varor som du måste sälja. Det här är ett spel som det är enkelt att spela men som också får dig beroende på nolltid. För alla fans av företagande kommer det här spelet bli en säker hit.
Om du gillar mode kommer du älska att spela Fashion Frenzy Shop. Du måste driva butiken, vilket inte är så enkelt som det låter först. När du börjar spela tror vi inte att du kommer vilja sluta tills du får högsta poäng genom att tjäna mest pengar. I Utklädningsrush måste du försöka hålla kunderna upptagna medan de väntar på sina beställningar. Ju bättre du gör det, desto längre in i spelet kommer du. Inte alla kommer lyckas behärska det här spelet men det är verkligen roligt att försöka!