Coola Spel » Action Spel » Kämpa » En Mot En
8.8 / 10 - 1438

En Mot En

En Mot En Prova dessa episka stridsspel! Besegra din motståndare i arenan genom att vara starkare och snabbare. Du kan spela mot alla typer av fiender, trollkarlar, monster och även telefoner!! Låt oss sätta igång!

Krigs- och strategispel är ett toppensätt att fördriva tiden. Vår samling med krigsspel i Flash kommer att hålla dig sysselsatt i timmar medan du försöker vinna alla slagen för att vinna hela kriget. Det kan krävas lite övning att övervinna några av de tuffare motståndarna men du kan sluta som vinnare. Ett av de bästa Flash-krigsspelen vi har i vår samling är Battle Mechs. Det är ett turordningsbaserat krigsspel där du styr gigantiska mekaniska robobotar - mechs. Det här spelet är väldigt kul, även på de senare nivåerna där det blir ännu svårare.
Ett annat bra krigsspel du kan spela online är Battle Masters som är baserat på sten, sax och påse men lägger till en extra krydda när du krigar. Har du det som krävs för att ta dig till sista fighten och sluta som vinnare med högsta poängen? Monstergalenskap är ett kanonbra turnerings- och äventyrsspel som låter dig kriga med en mängd olika fiender. Du måste vara skicklig för att dräpa din väg till de sista nivåerna i det här utmärkta Flash-krigsspelet. Är du redo att börja kriga?