Coola Spel » Färdighetsspel » Fånga
8.3 / 10 - 40

Fånga

Fånga Fånga allt som kommer i din väg. Få poäng genom att inte tappa något och se om dina händer är stadiga nog att klara det till toppen av listan!

Är du bra på att fånga blandade föremål? När saker börjar falla från himlen (överst på skärmen) är det bra om du har god hand- och ögonkoordination. Även om du lyckas klara av några av de första banorna i de här spelen är det risk för att du får det svettigt på de efterföljande banorna, som är aningen svårare.
Det som är så bra med den här sortens spel är att de ger dig en utmaning utan att vara omöjliga att klara av. Med lite träning kommer du definitivt att komma på ett sätt att få ett grymt poängresultat på. Även om du inte får en massa poäng kan spelet vara ett bra sätt att bli av med lite stress. Ett av de mest populära flashspelen i den här kategorin är Pel. I det här spelet jonglerar du studsande pixlar. Även om det till en början låter enkelt kommer du att bli beroende rätt snabbt efter att du har börjat spela. Se till så att du använder dina power-ups tidigt så att dina chanser att få med ditt poängresultat på poängtavlan förbättras. Om du gillar flashspel med fallande föremål tycker vi att du tar dig en titt på några av spelen på den här sidan.
PelPel
74%