Coola Spel » Flygspel » Fånga och Flyg
8.3 / 10 - 753

Fånga och Flyg

Fånga och Flyg Målet i dessa spel är att samla in saker medan du flyger runt, oavsett om du spelar en drake eller en helikopter. Prova alla spel och välj din favorit. Lycka till!

I vårt utbud av Fånga och flyg-spel i flash samlar du poäng genom att flyga omkring och samla på dig föremål. I vissa spel är du en drake medan du flyger i en helikopter i ett annat. Hursomhelst handlar spelen i grund och botten om att du kan flyga omkring på datorskärmen. Ibland hittar du bonusföremål som fungerar som en power-up, vilket gör din uppgift enklare.
Ett av de mer populära spelen i den här kategorin är Dinosoars. I det här spelet måste du dyka ner och fatta tag i dinosaurieäggen. Du kan även glida genom himlen som en pterodactyl när du försöker samla på dig alla dina ägg. Ju fler du får tag i, desto högre poängresultat får du. Du måste vara se till så att du undviker fienden - eller förlamar dem när du kan. Det här Fånga och flyg-spelet i flash är jätteroligt. Två av de bästa flashspelen som vi har i den här kategorin skulle kunna vara Raket och Rädda Världen, varav båda är spännande på fler sätt en ett. Om du är skicklig kanske du klarar av att få högsta poäng. Du kommer bli bättre med träning. Och oroa dig inte, de här spelen är gratis så du kan spela hur mycket du vill utan att behöva spendera ett öre.